Tenda: Equips material de control

Realitzem el servei d'assessorament i venda d'equips de control de qualitat d'aigües.

CONDICIONS DE LA VENDA:

  • Garantia: 2 anys, excepte per: Testers, elèctrodes, sondes, solucions i accessoris.
  • Termini de lliurament: Màxim dos setmanes després del pagament de la comanda.
  • Preus: consultar
  • Forma de pagament: Transferència anticipada a la nostra comanda, a la recepció de la nostra factura i abans de la entrega de la comanda
  • Sol·licitud mínima de 100 € NETO. Per comandes inferiors, un càrrec addicional de 10 €

FAMÍLIA DE TESTERS DIGITALS DE HANNA instruments.

Una equipació de butxaca, precisa, econòmica i de maneig senzill com a substitut dels tests kits visuals,

Paràmetres: Clor Lliure - Clor Total - Clor total alt rang - Ferro - fosfats - Iode - Fòsfor - Nitrits - Alcalinitat - Color de l'Aigua - Brom - Duresa, etc.

MESURADORS DE BUTXACA O TESTERS

Amb els mesuradors de butxaca, o testers de HANNA podràs obtenir les mesures desitjades de forma ràpida i econòmica. Tenim a la teva disposició els nostres testers monoparamétricos de pH, Conductivitat, TDS, ORP, així com testers combinats.

Descobreix tota la nostra gamma de testers de butxaca.

FOTÒMETRES PORTÀTILS DE HANNA instruments.

Consulteu l'amplitud de paràmetres de la nostra sèrie 96. És l'única que compta amb la possibilitat de poder verificar i calibrar el fotòmetre amb patrons amb certificat traçable a NIST. Asseguri les seves mesures.

Els paràmetres principals són:

Clor Lliure (HI 96701C); Clor Lliure i Total (HI 96711C); Clor Lliure, Total i pH (HI 96710C); Clor Lliure, Total, pH i àcid isocianúric (HI96104C);

Consulteu la resta de paràmetres.

KIT ANÀLISI FISICOQUÍMICA DE LEGIONEL·LA, HS LEG02

Maletí portàtil d'anàlisi fisicoquímic per a la prevenció i control de la legionel·losi segons el Reial Decret 865/2003 del 4 de juliol. Aquest maletí li permet analitzar, entre altres, els paràmetres esmentats en el Reial Decret en totes les instal·lacions que puguin ser susceptibles de convertir-se en focus per a la propagació de la legionel·losi.

MALETÍ CONTROL PISCINES COL·LECTIVES

MALETÍ AMB TURBIDÍMETRE I FOTÒMETRE MULTIPARAMÉTRIC PORTÀTIL

Hanna instruments, fabricant d'instruments de mesura i anàlisi, presenta aquest complet maletí amb turbidímetre i fotòmetre portàtil per a un complet anàlisi de l'aigua: terbolesa, clor, pH i Àcid isocianúric. Per poder complir amb el Reial Decret 742/2013 del 27 de setembre.

HS93104C és un instrument robust i pràctic d'utilitzar en camp, que permet realitzar mesures precises i al mateix temps veloços i calibrable per l'usuari.

REACTIUS I SOLUCIONS DE CALIBRACIÓ PER A TOT TIPUS D'EQUIPS

KITS I APARELLS DE MESURA DE LA MARCA HANNA

Reactius per Clor lliure, Clor total, Ferro, Brom, fosfats, pH, àcid isocianúric, alcalinitat, duresa, etc. Solucions de calibratge per pH, conductivitat, TSD. Etc.

FORMULARI DE COMANDA...

Fes una comanda de l'equip de control que vols